craciun,

Un decor de poveste chiar la tine acasa | Decorațiuni KiK

02:55:00 Descude 0 Comments






Hello, friends!

La sfârșitul lui noiembrie am fost invitată la deschiderea unui nou magazin KiK care a avut loc de data asta la Vaslui. Am acceptat cu tot sufletul având în minte experiența faină de la Botoșani (v-am povestit AICI)

Despre ce vorbim?! Decorațiuni, Moș Crăciun, magie, sărbători de iarnă. Cam așa am simțit eu lucrurile în magazin.






Insist pe decorațiunile de Crăciun pentru că am revenit la Iași cu nerăbdare, știind că urmează să-mi decorez casa. Și am găsit la KiK de toate: perne decorative, moși mici și mari, felinare și brăduți presărați cu mult sclipici sau omăt, reni și omuleți de zăpadă cu burtica mare (semn că și lor le place mâncarea), figurine, ornamente pentru brad. Iar eu mi-am luat câte un pic din fiecare. 
Nici nu ai cum altfel, ai intrat la KiK, pregătește-te să-ți umpli coșul măcar cu un articol. 
Nu am uitat nici de bradul de Crăciun. E universul decorațiunilor la KiK, dovadă stau pozele frumoase din acest articol. 

Întotdeauna încerc să văd Crăciunul prin ochii unui copil (chiar dacă nu avem niciunul în jur), așa că de multe ori mă face să aduc un pic mai multă scânteie sau un decor special. Pentru că știi ce? Această magie ne invită pe toți să intrăm mai ușor în spiritul Crăciunului.


 














Per ansamplu, toată experiența KiK a fost pe sufletul meu: oameni frumoși, conversații faine, în plus am făcut echipă faină cu Ramona Cervenciuc și ne-am simțit super bine împreună.


Știu că așteptați să se deschidă și în Iași, așadar aștept și eu vești pe care le voi împărtăși negreșit cu voi.

Vă pup,
Simona!






You Might Also Like