benvenuti,

CONCURS WINTER SALE | Câștigă 3 vouchere x 400 Ron

05:27:00 Descude 0 Comments










Mahmureala de după revelion e ca și uitată, ceea ce nu poate să însemne decât un singur lucru - au început reducerile. Și pentru că deja a devenit tradiție ca împreună cu Centrul Comercial Felicia să vă întâmpinăm cu premii, campania Winter Sale vine și de data aceasta cu un concurs fain-fain.

Ca deobicei, au fost și provocări. Am luat la rând toate magazinele aflate în interiorul centrului comercial și am vânat promoțiile pentru ca mai apoi să îmi pot alcătui 3 ținute cu articole aflate la reducere.
Iată cum le-am gândit eu:

CASUAL STYLE



PERSONAL STYLE


ELEGANT OUTFIT



Dar să revenim la concurs.

În perioada 24 – 28 ianuarie, dacă intri pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia și urmezi 3 pași simpli, ai posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături, în valoare de 400 Ron fiecare valabile la magazinele Media Galaxy, CCC și Benvenuti, din Centrul Comercial Felicia.

Avem si reguli:

1.      Întră pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia
2.      Alege filmulețul preferat dintre cele 3: video-ul meu, video cu Georgiana Contantinescu și video cu Alexandra Dobă
3.      Dă like, scrie un comentariu cu numele unei prietene și distribuie filmulețul preferat pe pagina ta de Facebook

Și gata, te-ai înscris în concurs! Câștigătorii vor fi anunați pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia și pe site www.felicia-iasi.ro.

Regulamentul concursului online, din campania Winter Sale, aici.




Make-up and hair styling: Weekend Salon
Video: Vlad Carp & Ciprian Ionescu



You Might Also Like