centrul comercial felicia iasi,

CONCURS - O vară cu prețuri fresh

06:08:00 Descude 0 Comments






Get set, go! A început campania de reduceri "O vară cu prețuri fresh" organizată de Centrul Comercial Felicia Iași și mare parte din magazinele aflate în incinta centrului comercial se întrec în reduceri cu articole vestimentare și încălțăminte din sezonul primăvară - vară aflate la preturi cu 50% sau chiar 70% mai mici decât prețurile obișnuite.


Sfat.

Get smart. "Spionați". Vizitați magazinele preferate chiar înainte de reduceri. Memorați piesele. Luați notițe cu prețurile și probați... veți evita cozile și îmi veți mulțumi mai târziu (hihi). Iar dacă urâți aglomerația, sfatul meu este să încercați dimineața, sigur e mai lejer. 











Alături de Alexandra, Georgiana și Radu, am acceptat provocarea de a alcătui o serie de ținute cu tematică pentru ca voi să vă puteți inspira din propunerile noastre și să vă fie mai ușor să vă alegeți ținuta preferată.


Dar vestea minunată v-o zic chiar acum. Campania reducerilor de vară aduce în perioada 5 - 13 iulie și un super concurs. Puteți câștiga două vouchere de cumpărături de 500 lei fiecare, valabile în magazinele Intersport și Pepco

Urmează cei 4 pași de mai jos și s-ar putea să-ți port noroc:

1. Accesează link-ul AICI care te duce direct către aplicație 



2. Alege ținuta preferată




3. Completează formularul de înscriere




4. Dă un share și pe Facebook și gata. Ești înscris în concurs.





Câștigătorii celor două vouchere de cumpărături vor fi afișați în decursul zilei de 16 iulie, pe pagina de Facebook Felicia.Iasi și pe site.

Mai multe detalii veți găsi în regulamentul campaniei pe site, dar și AICI. 



Let's go shopping!


Make-up & hair styling: Vanessa Biga 


You Might Also Like