animal print,

DESPRE TIMP, DESPRE VARĂ, DESPRE ROCHII

05:07:00 Descude 0 Comments






Aproape jumătate din vară a trecut, ca și cum nu ar fi existat. În timpul școlii, îmi amintesc că vacanțele de vară păreau nesfârșite, iar toamna, undeva la orizont. 

Vârtej de planuri, idei, întâlniri, totul este despre timp acum. Iar dacă nu vă grăbiți, nu vă faceți griji, nu vă pierdeți energia și timpul prețios, totul e nesemnificativ. 

Pentru a simplifica lucrurile: zile calde, seri răcoroase si cărți necitite - stivuite. Să zâmbim și să îmbrățișam în loc de cuvinte, să luăm decizii spontane în loc de programe și liste.

Rochiile sunt mai scurte, culorile sunt mai strălucitoare, vântul îți trece prin păr... la optsprezece ani mi se părea că într-un fel așa ar arăta libertatea. Unde?









Niciodată nu mă sătur de leopard print. Și până la urmă nu-i așa că oricare dintre noi pare să gândească la fel?! 

Am văzut această rochie online pe WOMAN FASHION Și nu m-am gândit de două ori până să o adaug în coș, pentru că știam că o voi îmbraca des. Este o achiziție pe care o pot purta și cu ciorapi când se răcește. Eventual cu o jachetă sau un sacou peste. 
În ceea ce privește mărimea, mi-am ales-o pe cea mai mică - un XS. Am 1.56, așa că mie îmi vine mult peste genunchi, dar îmi place.

Este perfectă pentru călătorii datorită faptului că nu necesită călcare, nici sutien, e ușoară și confortabilă, și poate fi îmbrăcată la diverse ocazii.










           Port: Woman Fashion Rochie  |  SOS Collections Curea piele naturală  |  Amiclubwear Pantofi cu șiret pe picior




Oricât aș iubi imprimeul ăsta, sunt destul de sceptică în ceea ce privește nuanțele - sunt atât de multe variante. 


Mă îndrept cu siguranță spre culorile clasice, într-un amestec de negru și nuanțe de maro. 

Keep it classy, ladies!




Love, D

You Might Also Like