accesorii meli melo,

Despre vară. Despre accesorii

07:39:00 Descude 0 Comments





Atunci când norii se risipesc
și soarele în cele din urmă se arată, simți cum o altă zi de început de vară va fi reușită. Este acel moment când vrei doar să îți pui pe tine hainele de vacanță și să pleci.
Și asta este exact ceea ce am făcut într-o după-amiază însorită de week-end.
Ne-am urcat în mașină și ne-am îndreptat către Miclăușeni să vizităm pentru a doua oară castelul Sturdza.
Cunoscut și sub denumirea de Palatul Sturdza, această clădire frumoasă construită în stil neogotic e o oază de liniște.










Detalii outfit

 Meli Melo continuă să ne surprindă atunci când vine vorba de pălării de toate formele
și dimensiunile, iar selecția lor este pur și simplu the best. Știți că nu pot să trăiesc fără colecția mea de pălării din paie (aproape că îmi vine să spun că glumesc... dar pe bune, le folosesc atât pentru decor, cât și la ținute, ha!) Un fan adevărat aici.
Nu exagerez când spun că toate pălăriile mele preferate sunt de la Meli Melo și sunt încântată că astăzi în sfârșit voi pune mai mult accent pe accesorii, decât pe ținuta propriu-zisă.

Pentru că m-ați tot întrebat de-alungul timpului și v-am promis că voi face o postare separată, Meli Melo este unul dintre locurile mele favorite de cumpăraturi dacă e să vorbim despre accesorii. E suficient să navighez câteva minute pe site-ul lor și lista mea de dorințe devine un abis nesfârșit de pălării, genți sau cercei.

Desigur, accesoriile. Cele care întregesc întotdeauna ținuta. Iar astăzi port un outfit accesorizat complet cu piese de la Meli Melo.
Sandalele. Geanta. Și pălăria, of course.











Vă place ținuta mea de azi? 


Love, D

You Might Also Like