centura lata talie,

Rochie cu buline | Bonprix

10:04:00 Descude 0 Comments


Am contemplat mult și bine după ce am primit această rochie ca să fiu sigura dacă vreau sau nu să o păstrez. Chiar am lăsat-o la "marinat" pentru câteva zile și când sunt în situația de a mă gândi așa mult, de obicei ajunge să fie unul dintre obiectele mele preferate din dulap. M-am gândit mult și în legătură cu modurile în care aș putea să o port și mi-am găsit inspirația pe Pinterest, si m-am convins rapid că trebuie să o păstrez. Numai bine, știu sigur că va fi o piesă care va fi purtată în diverse combinații. Inspirație să am...

Elegantă, confortabilă și atât de chic, mă simt de un milion de dolari în această rochie. Poate fi achiziționată de pe Bonprix și o găsiți la categoria ROCHII.

Dacă ne îndreptăm privirea puțin mai jos, veți vedea că port șosetele cu sandale. În mod evident au atras atenția și au contrastat, transformând outfitul într-un amestec perfect de stiluri. 
Nu sunt doar niște simple șosete, și dacă veți ajunge pe contul Simonei, veți vedea ce mâini iscusite și idei faine are. 
Contul ei de Instagram: @simons.boutique

V-am stârnit suficient interesul ca măcar odată să purtați și voi șosetele altfel?
Port: Rochie Bonprix  |  Sandale Amiclubwear  |  Șosete @simons.boutique
Ochelari de soare AICI


Love, DYou Might Also Like