2018,

Exemplu de ținută pentru zile reci

04:37:00 Descude 0 Comments




Aniversare descude.com

Ne dam întâlnire aici pe blog de 7 ani, și nu vă puteți imagina cât de mult imi încălzește inima să știu că sunteți în fiecare zi mai mulți și mai mulți. Îmi place să împărtășesc cu voi, îmi place să vă cunosc, iar eu nu vă pot mulțumi îndeajuns pentru asta, pentru că fără voi blog-ul nu ar fi absolut nimic. E o nebunie când mă gândesc înapoi la momentul în care am început. Nu m-am gândit o clipă că voi ajunge azi aici, și  mi se vor întâmplă atât de multe lucruri frumoase. Aș putea spune că blogosfera pentru mine este încă o poveste frumoasă.












Acest palton este ceva ce mi-a lipsit din garderobă. De fapt, mi-am dorit unul exact așa încă de când am descoperit utilitatea paltoanelor lungi și mi l-am imaginat purtat exact cum mă vedeți: cu accesorii voluminoase, buze roșii și un păr perfect. It's a winner, pentru că e gros și pică frumos, făcându-l potrivit pentru zile reci și poate fi purtat în mai multe moduri, în funcție de preferințe, of course. Atâta doar, e cu un număr mai mare. Poate chiar două, nu știu.
  
Outfit format din:

Metisu  ☃  Palton nude
Metisu  ☃  Fular cu pompoms
Everbril  ☃  Cercei cu pompoms
Amiclubwear  ☃  Cizme peste genunchi










V-am zis și în postarea anterioară cât de mult îmi place să lucrez cu Diana și Ciprian Ionut Manasii, așa că ne-am alăturat încă odată și ca dovadă, au ieșit minunățiile astea de poze. Pe ei îi găsiți pe paginile lor de Facebook ( AICI sau AICI )

Întotdeauna am vrut să fac fotografii aici, doar că nu am avut șansa până acum. Imaginați-vă cât de greu e să obții cadrele perfecte într-o gară. În mod normal, locația e invadată de oameni. Eu nu m-am gândit la toate astea.


You Might Also Like