cafenea iasi,

Paltonul roșu de iarnă

02:03:00 Descude 0 Comments






Am un singur cuvânt pentru acest palton: DE-LI-CIOS. De obicei rezerv acel cuvânt pentru alimente și băuturi, dar paltonul asta îl merită cu siguranță. Este perfect din câteva motive. În primul rând e moale. Nu are gulerul ăla sufocant și este atââât de confortabil. Apoi, cu toate detaliile și culoarea absolut superbă... ahh, îl iubesc. Și cea mai bună parte? Poate fi îmbrăcat fără nici cel mai mic efort.
Fă-ți o favoare și ia-ți și tu unul, nu vei regreta. Îl găsiți pe VIPshop.
  
Roșul într-un fel a devenit o capcană în dulapul meu. Și asta venind de la o fată care poartă mult negru. Nici măcar nu mișc un ochi când îl văd. Mă gândesc la cât de fain va arăta în poze. Și așa, roșul, a devenit noul meu neutru. 

Outfit format din:

Amiclubwear   Ghete de lac
Everbril   Cercei cu perle






  


Oh, parcă nu pot să cred că acest articol este ultimul pentru 2017! Sper că v-a plăcut... am vrut să pregătesc ceva special, și pentru asta am apelat la niște oameni minunați pe care i-am cunoscut la un eveniment, și cum nimic nu e întâmplător, ei bine, vă fac cunoștință cu Diana și Ciprian Ionuț Manasii, cei care au avut grijă ca eu să dau bine în poze :)
Sunt oameni calzi și pasionați de fotografie, iar asta am simțit din plin la ședința foto.

Ii puteți găsi aici:
Ciprian Ionut Manasii ( Agenția de Fotografie )

Ședința foto a avut loc la Coffee Spot de pe Independenței, Iași. Este o cafenea tare drăguță, perfectă pentru o atmosferă intimă și cozy.

 Și mai e ceva ce vreau să vă spun:

Pe siteul VIPshop aveti 5$ reducere daca folositi codul Simona935,  la comenzi de minim 50$.
  În plus, dacă faceți cumpărături de minim 69$, transportul este gratuit, iar dacă vă înscrieți la ei pe site, puteți câștiga 100$.


Având în vedere că ne îndreptăm spre sfârșitul anului, v-aș întreba ce satisfacții v-a adus 2017!?  Mi-ar plăcea să-mi povestiți! Pentru a împărtăși entuziasmul.


You Might Also Like