balerina style,

Decoreaza-ti peretii cu Desenio

05:57:00 Descude 0 Comments

Degetele se mișcă rapid pe tastatură, ochii când în stânga, când în dreapta, înainte și înapoi. Nici măcar nu-mi mai amintesc ce căutam, dar mi se întâmplă din nou: captivă în mrejele Instagram-ului. De data asta #interiorinspo. Căci nu am două luni de când m-am mutat în casă nouă.


Poate crezi că e amuzant, dar nu glumesc. Stilul de viață al bloggerilor mi-a dat un complex serios atunci când vine vorba de interiorul casei mele. Cum poate exista o casă plină de lumină? Cine are de fapt o bucătărie atât de curată și cum reușesc să păstreze living-ul intact și făra niciun cusur? Din păcate, nu pot răspunde la aceste întrebări, the struggle here is still real.Inspirație de pe Desenio


Ce vă pot spune este că sunt câteva modalități prin care bloggerii își fac casele să pară șic cu... ați ghicit - postere. Nu mai sunt de mult pentru dormitoarele adolescenților, posterele au devenit destul de căutate, iar Instagram este plin de exemple inedite pentru pereții noștri. De aceea am colaborat cu Desenio pentru a vă arăta câteva modalități prin care mi-am modernizat propriul living cu modelele lor, grație unor print-uri frumoase și a acestor tehnici de aranjament.

Misiunea mea a fost de la bun inceput living-ul, și primul poster pe care l-am ales a fost BALLERINA BACK urmat fără multe gânduri de BALLERINA SHOES. Apoi au urmat celelalte două de mai sus, cu frunze de palmieri, care m-au atras prin simplitate, astfel încât să se potrivească cu pereții noștri albi și restul pieselor de mobilier.

Au venit ambalate foarte bine într-un tub circular, înfășurate în hârtie și carton de protecție. Am ales să le pun rame simple, în nuanțe de cupru.
Inspirație de pe Desenio


În primul rând, de ce postere? Dacă ați investit într-o casă sau chiar într-un apartament, știți că decorul nu e deloc ieftin. Din fericire, posterele sunt un element pentru care nu va trebui să economisiți, iar efectul wow pe care îl oferă merită din plin bănuții cheluiți.

Site-ul este foarte ușor de navigat, iar gama de postere este imensă. Ceea ce mai simt să mentionez aici este că sunt puse la dispoziție multe idei din care să vă inspirați, cum v-am arătat și eu mai sus. 

The code “descude” gives 25% off posters* between 23rd - 25th January. Follow @desenio for more inspiration!
*Except for handpicked-/collaboration posters and frames.


You Might Also Like