Genevie Hair show 2017

05:38:00 Descude 0 Comments



Pe data de 6 decembrie 2017, la Casa de Cultură a StudenÈ›ilor din IaÈ™i, a avut loc prezentarea colecÈ›iei Genevie 2018, noua colecÈ›ie de coafuri, tunsori È™i vopsiri marca Estel.

Fiind invitată È™i eu în calitate de blogger, È™i fiind destul de norocoasă să fac parte dintr-un grup de super boggeriÈ›e, seara nu a putut fi decât încântătoare. Echipa de stiliÈ™ti ESTEL a pregătit pentru toÈ›i cei prezenÈ›i în sală un adevarat hair show, iar eu am apreciat creativitatea È™i munca lor.







Pe scenă au defilat în jur de 30 de modele: bărbați, femei tinere și doamne și au fost efectuate 2 tunsori feminine, 2 tunsori masculine și 2 coafuri.

La eveniment au fost prezenți peste 200 de hair stiliști din România, reprezentanți din domeniul beauty și fashion, bloggeri de fashion și lifestyle.




















Acum, din punctul meu de vedere întreg show-ul a reprezentat eleganță, rafinament, stil, dar și tehnici originale, rezultate de excepție, un spectacol complet de culoare, tunsoare și styling, toate acestea sub umbrela Estel Professional.

Pe scurt, un show complet!


Iar ca să fac o mică paranteză, mi-am spus că 2017 va fi un an în care mă voi ocupa mai mult de blogging și mi-am promis că voi participa la tot felul de evenimente cât mai mult posibil. De asemenea, mi-am promis că nu voi rata întâlnirile cu bloggerițele mele și cam așa a fost.

Photo credit: Diana Agenția de Fotografie



You Might Also Like