blogger,

Piese versatile si combinatii de texturi

07:05:00 Descude 0 Comments
Daca esti ca si mine - și hai să presupunem că esti și că asta este motivul pentru care vizitezi acest blog - ai, probabil, tone de haine de vară pe care le-ai dat deja deoparte. Și acum ești un pic supărată că trăiești într-o țară în care vara durează doar trei luni. Si trebuie sa pui acele hainute înapoi în cutii, si sa aștepti vara următoare. Ei bine, nu trebuie! Cu mica mea rețetă pentru o tinuta de toamnă (sau iarna), poti continua sa le porti. Ideea e sa le adaptezi la sezon. 
Luati exemplul meu: o pereche de pantanoli palazzo de vară purtati peste colanti grosi, cu ghete de toamna si un top cu maneci lungi și ați terminat!
 Oh, și nu uitați să va puneți zâmbetul cel mai bun și imaginați-vă că nu mai e chiar asa mult pana la vara. 🙂Dacă nu sunteți familiarizațe cu VIP.com, ei au piese foarte faine, versatile și de calitate, la fel ca si stilul meu, și la fel ca piesele pe care le adaug din când în când în dulapul meu. Și sincer, topul pe care VIP mi l-a trimis are o croiala atat de delicata, ca nu am avut nevoie decat să adaug perechea de pantaloni de care va povesteam mai sus și o pereche de ghete negre.
 Este o piesă de calitate, foaaarte frumoasă, pe care sunt sigura ca o voi purta în următoarele sezoane!


Mici sau mari, subtile sau voluminoase - volanasele vor satisface gusturile tuturor!Am pentru voi si un cod de reducere de 5$ pe site-ul VIP.com la comenzi de minim 50$

Cod de reducere: Simona886


La comenzi de peste 69$, transportul este gratuit, iar daca va inscrieti la ei pe site, puteti castiga 100$.

Outfit format din:

VIP  ➸ Bluza
Metisu  ➸ Ochelari de soare
Zara  ➸ Pantaloni/gheteYou Might Also Like