Genevie Hair show 2017

05:38:00 Descude 0 Comments



Pe data de 6 decembrie 2017, la Casa de Cultură a Studenților din Iași, a avut loc prezentarea colecției Genevie 2018, noua colecție de coafuri, tunsori și vopsiri marca Estel.

Fiind invitată și eu în calitate de blogger, și fiind destul de norocoasă să fac parte dintr-un grup de super boggerițe, seara nu a putut fi decât încântătoare. Echipa de stiliști ESTEL a pregătit pentru toți cei prezenți în sală un adevarat hair show, iar eu am apreciat creativitatea și munca lor.







Pe scenă au defilat în jur de 30 de modele: bărbați, femei tinere și doamne și au fost efectuate 2 tunsori feminine, 2 tunsori masculine și 2 coafuri.

La eveniment au fost prezenți peste 200 de hair stiliști din România, reprezentanți din domeniul beauty și fashion, bloggeri de fashion și lifestyle.




















Acum, din punctul meu de vedere întreg show-ul a reprezentat eleganță, rafinament, stil, dar și tehnici originale, rezultate de excepție, un spectacol complet de culoare, tunsoare și styling, toate acestea sub umbrela Estel Professional.

Pe scurt, un show complet!


Iar ca să fac o mică paranteză, mi-am spus că 2017 va fi un an în care mă voi ocupa mai mult de blogging și mi-am promis că voi participa la tot felul de evenimente cât mai mult posibil. De asemenea, mi-am promis că nu voi rata întâlnirile cu bloggerițele mele și cam așa a fost.

Photo credit: Diana Agenția de Fotografie



You Might Also Like