anti imbatranire,

Cremele pentru ochi Apidermin

03:16:00 Descude 0 Comments




Niciodată nu am fost conștientă că îmbătrânesc, în mintea mea sunt tot o tânără care aleargă încolo și încoace. Nu-mi văd ridurile, am hotărât mai demult că voi pune un val între ele, oglindă și mine. Dar asta nu schimbă cursul firesc al vieții, iar anii își pun amprenta și pe chip. Ăsta e motivul pentru care îmi place să previn. Și pentru că de 6 ani am învățat să împărtășesc cu voi tot ce mi se pare fain, iată că de câteva săptămâni testez două din cele 4 creme pentru ochi lansate de Apidermin. Și făcând așa o mică paranteză, este unul din brandurile care a avut încredere în calitățile mele de blogger înca de când eram chiar la început.
Una peste alta, am avut plăcerea să le încerc și vă zic că și-au lăsat o amprentă plăcută. În general le aplic separat, o zi una, o zi cealaltă, pentru a-mi putea forma o părere despre fiecare, și până acum nu le-am găsit foarte diferite. Arată și miros cam la fel, iar nivelul de hidratare e foarte asemănător.

De azi am hotărât să le separ, voi insista pe Apidermin Activ Nutritiv, ca mai apoi să revin și la celălalt produs, Activ Antiaging.
  



Apidermin crema pentru ochi

activ antiaging


Cu un puternic complex de active de origine naturala cu proprietati anti-aging, crema pentru ochi Apidermin lupta impotriva ridurilor si liniilor fine din jurul ochilor.  Contine: acid hialuronic, laptisor de matca, ulei de samburi de struguri, ulei de nuci de macadamia, vitamina E.



Apidermaliv crema pentru ochi

activ nutritiv


Cu o formula nutritiva bazata pe active naturale, ca laptisor de matca, ulei de masline, unt de shea (karite) si ulei de argan, crema pentru ochi Apidermaliv este recomandata zonei delicate din jurul ochilor, rasfatand pielea fina din jurul ochilor. Contine: ulei de masline, unt de shea, laptisor de matca si ulei de argan.

You Might Also Like