dureri articulatii,

Beauty Help by Zenyth. Supliment alimentar cu acid hialuronic si colagen

10:08:00 Descude 0 Comments




Expresia " frumuseÈ›ea vine din interior " nu se referă numai la atitudinea cuiva. ÃŽmbunătățirea sănătății interne poate avea un efect fizic fantastic asupra sănătății pielii. ÃŽn timp ce aveÈ›i grijă să utilizaÈ›i produse naturale de Ã®ngrijire a pielii, puteÈ›i include cu uÈ™urință È™i suplimente Ã®n rutina voastră. Aproape toate deficienÈ›ele sunt legate de frumusețîntr-un fel, deci primul pas ar trebui să fie acela de a repara ceea ce este Ã®n interior.

Actul de a lua suplimente este cam ca È™i aÈ›a dentară: ambele recomandate de profesioniÈ™ti, dar uitate undeva pe o noptieră de cele mai multe ori. Poate pentru că există prea puÈ›ină satisfacÈ›ie instantanee de la ambele.






Am testat 20 de zile Beauty Help by Zenyth, un supliment alimentar sub formă de pudră pentru shake-uri, o combinaÈ›ie de colagen, acid hialuronic, ceramozide, resveratrol, coenzima Q10, astaxantină È™i alÈ›i antioxidanÈ›i puternici, în doze mari, terapeutice, È™i am fost încântată de rezultate. DeÈ™i nu am văzut neapărat o schimbare majoră asupra tenului meu, am observat că articulaÈ›iile mele ( acolo unde am cele mai mari probleme de câțiva ani ) erau mai puÈ›in rigide È™i dureroase, aveam mai multă energie dimineaÈ›a ( mai puÈ›in obosită ), părul meu a început să nu mai pară fragil È™i deteriorat ( a fost în declin de când m-am decolorat - deÈ™i îmi este din ce în ce mai dor de blondul meu ) È™Ã®n timp ce unghiile mele păreau un dezastru natural, acum văd o îmbunătățire majoră pe care nu fusesem capabilă să o realizez numai cu produse pentru uz extern. Deci, all-in-all, o experiență pozitivă ( deÈ™i aÈ™ sugera să faceÈ›i o cură completă - minimum 3 luni - pentru a vedea mai multe rezultate ).

Cum se administrează? Simplu, adăugat în shake-uri, sucuri de fructe, ceai, sau chiar simplu, amestecat cu apă. Varianta mea a fost cu gust de căpÈ™uni, dulce acriÈ™or, foaaaarte bun. 
  
Dezastrul de care vă spuneam:





Dacă nu È™tiÈ›i sigur cum sau dacă aceste suplimente funcÈ›ionează, veti simÈ›i că faceÈ›i o schimbare prin administrarea lor, cu siguranță.

Și nu uitați, frumusețea vine din interior!

You Might Also Like