blogger,

Viorica Cosmetic, acum și la Iași

09:40:00 Descude 0 Comments





Dragi iubitori de cosmetice, sunt curioasă câți dintre voi ați auzit de Viorica Cosmetic? Nu vă întreb așa, doar să mă aflu în treabă, vin și cu o veste bună. Cel mai mare producător de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova și-a deschis porțile și în România, și unde altundeva dacă nu la Iași. Știu că vă veți bucura cu siguranță, așa cum m-am bucurat și eu. 



Cea mai faină parte este că toate aceste produse au prețuri foarte bune, deci puteți economisi niște bani, fără a face rabat de la calitate.
Inutil să vă zic cât de mult îmi plac produsele care mi-au picat în mână: șampon, balsam, gel de duș, cremă de duș, săpun lichid și loțiune tonică. Le folosesc pe toate, cu excepția săpunului lichid pe care nu l-am deschis încă.
O dragoste aparte am pentru gelul de duș cu extract de struguri. Mirosul lui îmi trezește amintiri frumoase care nu îmi dau pace, și întind mâna dupa el mereu.




Dacă vă aflați prin zona, ( Str Costache Negri, nr 60  - chiar în spatele clădirii Moldova Center ) vă recomand să le treceți pragul pentru a vă convinge. Au o sumedenie de produse și chiar merită văzut.



You Might Also Like