2 in 1,

Sebium Global Cover, noutate Bioderma

08:31:00 Descude 0 Comments





Când ies la poze pentru outfiturile de pe blog, este foarte important ca tenul meu să arate impecabil. Este important pentru mine că fața să-mi completeaze mereu outfitul și nu aș vrea să vă distrag cu fața mea, mai ales dacă accentul se pune pe ținute. Oricum, îmi place make-up la fel de mult ca și hainele, așa că ambele sunt foarte importante. Iar pielea perfectă este o necesitate!
Și pentru că pielea mea nu este cu adevărat perfectă în viaÈ›a reală ( stresul È™i alte obiceiuri nesănătoase își spun cuvântul, chiar dacă încerc să mănânc sănătos, să beau multă apă, să dorm suficient È™i să fac sport din când în când), cel puÈ›in pentru pozele mele vreau să creez un look care să pară perfect, hehe. Dar credeÈ›i-mă, în viaÈ›a reală puteÈ›i vedea pete, pistrui È™i câteva coÈ™uleÈ›e ici È™i colo. Este normal totuÈ™i. Nimeni nu e perfect, aÈ™a cum nici eu nu sunt.


 Produsul pe care îl folosesc de ceva timp înainte de poze È™i nu numai, È™i care mă ajută să-mi facă tenul să pară perfect este noutatea de la Bioderma, Sebium Global Cover. Chiar cred în acest produs È™i chiar dacă eu sunt deobicei sceptică față de tot felul de produse care ar trebui să facă "minuni", aceasta chiar are sens pentru mine È™i funcÈ›ioneaza excelent.

Inovație Bioderma, singura gamă cu acțiune pe factorul declanșator al acneei







Sebium Global Cover este un produs tratament ce camuflează și tratează acneea în același timp. Crema compactă verde neutralizează roșeața, iar crema colorată înlocuiește cu succes fondul de ten, astfel un singur produs îmbunătățește aspectul fizic atât prin acțiunea sa de tratare, cât și estetic prin camuflarea leziunilor nedorite.

Pe termen lung, Sebium Global Cover înseamnă îmbunătățirea calității sebumului, coșuri și puncte negre reduse, semne acneice eliminate, putere mare de acoperire, aplicare facilă și 12 ore de matifiere și rezistență.

PreÈ› recomandat în farmacii -  68 RON




You Might Also Like