150 buff,

Nu reușesc a mă opri din a cumpăra produse cosmetice

03:25:00 Descude 0 Comments



Paleta de farduri Make-up Revolution

Ultimul lucru de care aveam nevoie era o paletă de farduri, dar eu poftesc mereu la nuanțe neutre și niciodată nu îmi sunt de ajuns. Întâmplător am descoperit pe Aoro brandul Make-up Revolution și m-am lăsat cucerită de nuanțele frumoase, așa că am adăugat-o în coș alături de fondul de ten preferat de la Revlon.
Paleta ca întreg este în mod surprinzător foarte sleek și nu ocupă mult spațiu, așa că, dacă plecați departe pentru o săptămâna aveți toate aceste nuanțe versatile cu care să vă jucați. Are o oglindă mare, se închide în siguranță, nuanțele vin cu nume pe o folie separată și nu are niciuna dintre acele aplicatoare îngrozitoare!
Cu toate că nu fiecare nuanță este perfectă, în general calitatea acestei palete este foarte bună. Am fost un pic îngrijorată de faptul că nu aș fi în concordanță cu multe dintre nuanțe, dar nu a fost cazul.
De asemenea, uneori simt că în paletele cu atât de multe farduri, există riscul ca unele dintre ele să fie foarte asemănătoare, dar spre surprinderea mea, de când am intrat în posesia ei, am folosit fiecare nuanță în parte, mai puțin ultima coloană care e alcătuită din nuanțe pe care eu în mod normal nu le folosesc și nu mi se potrivesc. 

Paleta ce contine o diversitate mare de nuante neutre, toate mate si foarte pigmentate. Calitatea ei este extraodinara si fardurile se blenduiesc extrem de usor






Fond de ten Revlon Colorstay


Dacă aveți ca și mine, tenul mixt sau gras, probabil ați căutat deja în toate magazinele de pe pământ produsul care să vă țină sebumul sub control. Pentru mine s-a dovedit că cel mai bun fond de ten e Revlon Colorstay, achiziționat de pe Aoro.
De mult timp mi-am propus să îi dedic o postare și acum când a venit timpul, nu știu de unde să încep.
Aplicat în mod corect, este foarte aproape de a fi fondul de ten perfect. Cam atât de mult îl iubesc. Singurul mod în care îmi place să îl aplic e cu un burețel, și cel pe care îl folosesc acum e de la Real Tehniques. E un fond de ten cu acoperire medie spre mare și am impresia că se aplică un strat prea gros cu pensula, de aceea prefer burețelul. Rezistă foarte bine pe tenul meu.
Cele mai multe produse care promit o rezistență de lungă durată sunt mai potrivite pentru tenul gras, dar Revlon Colorstay vine de fapt în două variante, pentru ten gras și pentru ten uscat. Mie mi se potrivește perfect nuanța 150 Buff, varianta pentru tenul gras. Pentru că este un fond de ten cu acoperie medie spre mare, produsul este foate pigmentat, ceea ce înseamnă că trebuie aplicat cu atenție, în special în zona gâtului, ca orice fond de ten de-altfel.

Acesta e în continuare cel mai bun fond de ten pe care l-am incercat, și voi continua cu sigurață să îl folosesc.

Un fond de ten excelent, cu acoperire mare, rezistenta foarte buna si care arata impecabil pe ten Cel mai bun fond de ten



Love,
    Descude 

You Might Also Like