black outfit,

Why so black? OUTFIT

10:19:00 Descude 0 Comments








M-am întors după o scurtă pauză pe care am luat-o de la blog și rețelele sociale și pare că ideile curg altfel acum.
 Această È›inută a fost una din favoritele mele din ultima perioadă È™i cu ocazia asta am È™i învățat ceva. Pare că am ajuns la acea vârstă plictisitoare când am tendinÈ›a de a vedea potenÈ›ial în tot ceea ce simplu. Dar asta È™i pentru că se potriveÈ™te perfect cu ceea ce îmi place să port acum: piese cu tăieturi simple în nuanÈ›e cât mai închise - literalmente e combinaÈ›ia mea de moment, È™i o prefer cât mai des.











Nu am cuvinte rămase în vocabularul meu modest pentru a descrie adoraÈ›ia mea, iubirea È™i pofta pentru ghetuÈ›ele astea perfecte. Bine, È™tiu că am o tendință uÈ™oară spre exagerare È™i că spun asta foarte des, dar jur că e pe bune. Sunt frumoase rău È™i singura problemă e că mă încalÈ› È™i mă descalÈ› destul de greu. Fermoarul începe de jos È™i se termină undeva la mijloc, nu vine până sus cum aÈ™ fi presupus.  In rest, numai de bine. Comode, uÈ™oare È™i practice. Dacă vă plac, le găsiÈ›i aici.











Dacă vrei să vezi mai multe modele de ghete cu franjuri, vezi pe Mujo.ro



Colierul pe care îl port e de pe BornPretty Store și la orice comandă de pe site-ul lor, aveți un discount de 10%. Codul de reducere este EMTT10.







 
ppt.ro



Dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!

 Love,D
Kurtmann

You Might Also Like