blog,

Puloverul de sezon. Supradimensionat

03:47:00 Descude 0 Comments







Am nevoie de pulovere. Oh, am nevoie de asemenea, de un playlist cu melodii noi, reÈ›ete culinare pe care să le încerc, o mulÈ›ime de pantofi cu toc cui, capacitatea de a-mi creÈ™te părul peste noapte, să-l pot tăia când vreau È™i să nu regret. Dar de pulovere am nevoie cu disperare. Am doar vreo trei cel mult, È™i două dintre ele sunt negre. Și în afară de mine, nimeni nu observă nici o diferență, chiar È™i în È›inutele pe care le port. Nu că ar conta, spuneam doar. 
Prea mult timp am petrecut pe site-urile online în ultima vreme, în căutarea puloverelor de sezon. Cu guler. Oversized. Nuduri, maro, gri - tonuri neutre. În acest sezon m-am îndragostit de ele. Și dupa cele decupate mi-au fugit ochii, dar am zis să stau deoparte pe moment.







Mi-am comandat un model simplu, pentru început. Îl aveam deja în câteva din postările de tip wishlist și nu mi-a luat mult să mă decid. Am dat greș, totuși. Mi-am luat XS, ca deobicei, dar e IMENS. Am apelat la îndemânările mele de croitoreasă și l-am cusut la spate...să-l pot purta măcar la poze. Din nefericire, nu am cum să-i fac altă modificare. Știu însă pe cineva care se va bucura tare de el :)






Am purtat:
  
Zara Boots

Dacă vrei să vezi mai multe modele de pantofi cu toc gros, vezi pe Mujo.ro



Kurtmann





Dacă vreți să fiți mereu la curent cu noile postări, mă puteți urmări și pe pagina mea de Facebook!

 Love,D









ppt.ro

You Might Also Like