argint 925,

Brățara cu charm-uri, pentru momente memorabile!

07:09:00 Descude 0 Comments


Febra brățărilor cu charm-uri încă nu a trecut și chiar mă bucur. Țin minte că mereu mi-am dorit o brățară cu așa detalii, deși când eram mică nici nu știam că există.  Am iubit întotdeauna ideea din spatele lor - charm-uri care au o semnificație specială sau care ascund ceva personal, de care numai tu știi.
  Fiecare charm poate reprezenta ceva diferit, o altă etapă a vieții sau poate marca un nou început ( o veste bună, o călătorie, sau chiar propria nuntă, etc ).

Cred ca partea mea preferată a acestor bră
țări e cât de individuale sunt. Este foarte puțin probabil ca altcineva va avea vreodată exact aceeași brățară și aceleași charm-uri ca și tine - pentru ca este o alegere personală. E mișto să crezi că deții o bucățică de bijuterie pe care nu ai creat-o tu, dar să știi că e singura de acest gen!

Îmi place mult brățara mea de la Soufeel și o port aproape în fiecare zi. Abia aștept să o umplu cu noi charm-uri și am auzit deja câteva persoane spunând că acum știu ce să-mi cumpere de ziua mea! 
 Ce e important să știți despre Soufeel este că charm-urile lor se potrivesc cu celelalte mărci de brățări, astfel încât acestea sunt o opțiune accesibilă pentru o multitudine de charm-uri deosebite!
Cu greu te hotărăști doar la câteva, când ai atâtea modele diferite pe site! E prea micuță brățara pentru câte mi-am pus eu în gând. 
Câteva exemple care îmi plac ( am pus link sub ele ):
  

Sunt curioasă care ar fi alegerile voastre!


Astăzi a fost ultima zi de concurs și am afișat înscrierile pe pagina de concurs AICI!


știgătoarea este Butnaru Mihaela
Felicitări, rochița este a ta, cu siguranța vei arăta ca o zeița grecească în ea, iar ochii vor fi ațintiți asupra ta :)
Aștept datele tale în interval de 3 zile, altfel rochița se va îndrepta către altcineva! 


Love,D


You Might Also Like