august italia,

Vacanta noastra in Italia | 2021

01:30:00 Descude 0 Comments



Tocmai m-am intors din Italia si mi se pare că în fiecare locusor nou vizitat mai las o bucata din mine. Italia e plina de culoare È™i primitoare. Am mai vizitat-o si înainte, dar nici de data asta nu a fost o excepÈ›ie, totul a fost minunat. Aromele din aer. Atmosfera plăcută. Este greu să nu te simÈ›i fericit aici. E si mai greu să nu zâmbeÈ™ti. Zâmbeam. Zâmbeam È™i ma plimbam cat ma tineau picioarele. 

In bagaj am avut cu mine tinute pregatite pentru fiecare zi, dar era atat de cald in fiecare zi... si multe au ramas nepurtate. Rochia de la Bonprix am purtat-o in disperare, atat de bine m-am simtit in ea. Materialul fin, fluid, placut. Rochii frumoase o sa tot gasiti la ei. Eu am o colectie intreaga.

Iar la capitolul incaltaminte sa stiti ca nu m-am complicat deloc, am avut o singura pereche cu mine, tot de la Bonprix si ei. Frumosi tare, cu aer de vacanta, au fost potriviti fiecarei tinute. 






Am avut si o curea in aceeasi comanda cu rochia si sandalele. Din material textil. Atat de fain se vede combinata cu tinutele de vara, doar ca m-am imbracat atat de lejer, iar accesoriile le lasam intodeauna acasa. Asadar, fara poze de data aceasta. V-am lasat link in schimb.

Cu drag!


You Might Also Like