acasa,

Piese de mobilier si home deco cu Iedera.ro

00:04:00 Descude 0 Comments



 Când vine vorba de relaxare, primul gand care imi vine in minte este ACASA. Pentru ca acasa este locul unde mă simt cel mai confortabil, nu doar ca toate lucrurile imi sunt familiare, dar È™i pentru că e locul in care ma simt complet linistita (va vorbeste un introvertit), tocmai de aceea tin sa imi creez atmosfera de care am nevoie prin decoratiuni si mobilier care ma reprezinta 100%.

Home design-ul este un subiect care ma pasioneaza chiar de dinainte sa ne cumparam casa si mi-am facut listute peste listute cu site-uri care comercializeaza tot ce tine de aceasta ramura inca de pe atunci. Recent insa am aflat de Iedera.ro, un magazin online cu mobilier, decoratiuni, textile si piese de iluminat.

Am luat site-ul la "puricat" si deja ma gandesc la mici schimbari prin casa, atatea lucruri frumoase am gasit. Dar pentru ca dormitorul Oliviei noastre e neterminat, am pus ochii pe cateva piese care s-ar potrivi perfect siiiii am plasat deja prima comanda: o comoda foooarte faina care ofera camerei o atmosfera calda, exact cum ne-am imaginat.  E construita din doua parti care se unesc, avand o parte cu etajere pentru decoratiuni, carti, jucarii, etc, si partea a doua formata din doua sertare super practice si un raft mai mic, deschis. Veti vedea in pozele de mai jos cum am decorat noi si cat de mult schimba aspectul camerei. Noua ne place mult, mult.







Dar pentru ca mi-a ramas gandul la mult mai multe piese, vreau sa impartasesc cu voi o parte din ele:

1. Un super pont este aceasta comoda redusa la 264 lei, are un aspect mult prea fain, design-ul usilor fiin partea mea preferata. Daca as fi avut loc in casa pentru ea, as fi cumparat-o cu siguranta. 




2. Un alt exemplu foarte practic de mobilier cu multe spatii de depozitare: comoda din lemn

     


3. Consola din lemn reciclat


4. Cele doua canapele sunt.... DI-VI-NI-SI-ME. Ma gandesc cat de bine s-ar potrivi in livingul nostru. Superne, superbe. 






La partea cu decoratiuni mi-a fost greu sa ma opresc, sunt muulte si deosebite. Am gasit chiar si suport de carti in modele felurite. Dovlecei pe post decor, ca tot vine sezonul lor. Sau platouri decorative. Dar cel mai bine e sa aruncati voi un ochi sa va convingeti.












Daca va grabiti, veti prinde si reduceri de pana la 70%. Maine este ultima zi. 


You Might Also Like