cardigan,

Haine de casa de pe Femme Luxe

04:03:00 Descude 0 Comments

 


Ia-ti cea mai veche pereche de blugi si combin-o cu ultima ta achizitie. A mea e comandata chiar de pe Femme Luxe si e un cardigan lung. Voila, un look complet nou, pur si simplu creat cu o bucatica din garderoba ta pe care probabil ca ai uitat-o! Da, va trebui sa sapi in dulap pentru a gasi ceea ce ai nevoie, dar merita!

Acesta este planul meu de acțiune în ultima vreme, când mă îmbrac dimineața, pentru că am cam uitat tot ce se afla pe umerase. Garderoba care, desigur, este prea mare spre rușinea mea, pentru că în cea mai mare parte port aceleasi piese mereu si mereu.
Trucul de a aduce "vechiul" și "noul" împreună într-un aspect relevant astăzi, despre asta vorbesc. Tendințele se întorc întotdeauna și va fi un moment în care va veti dori să purtați din nou acea pereche de blugi ponositi de timp.
Faceți dulapului o detoxifiere, salvați-vă perechea preferată de blugi, combinați-o cu una din piesele noi și fiți fericiți!

Veti vedea mai sus acelasi model de cardigan, doar ca pe negru. Mi-a placut mult si am facut bine, zic eu, comandand doua la fel.
Tot din categoria haine comode e si compleul nude format din hanorac si pantaloni, foarte chic de altfel. Veti gasi multe alte modele pe site asemanatoare, in nuante multe si diverse. 
Ultima piesa comandata de pe Femme Luxe este un top atipic, negru cu sistem de inchidere denumit "mos si baba" din cate tin eu minte. Putintel transparent, dar e simpatic.

Va las mai jos si alte sugestii din categoriile urmatoare: Joggers, Bodycon Dresses, Loungewear.

Numai bine,
Descude  


You Might Also Like