bioderma,

Experienta mea cu Softcare.ro

04:49:00 Descude 0 Comments

Hello si salutare, 

Pe langa experienta mea cu Softcare.ro, astazi vreau sa va detaliez si despre produsele pe care eu le am si le folosesc de pe acest site.

Pe scurt, Softcare.ro este un magazin online cu produse de ingrijire si sanatate. 

Buun, si acum sa va povestesc. Deobicei cand esti multumit de un serviciu sau produs, vrei sa dai de veste mai departe. Spre bucuria mea, Softcare.ro este acel magazin pe care eu il voi recomanda oricand voi avea ocazia. Pentru profesionalism, pentru diversitatea produselor si pentru ca in cazul meu, si-au facut treaba ca la carte.

Produse: o perie de îndreptare a părului cu tehnologie cu aburi Silk’n GoBrush Mist, un gel de curățare facială Bioderma, o cremă de curățare cu micro-spumă Foreo, pilă electrică pentru unghii Silk’n și un portfard de la Silk’n.

In primul rand trebuie sa va spun ca toate produsele mi se potrivesc manusa. 

Peria de indreptat e amazing pentru parul meu. Sunt tare entuziasmata de ea, e blanda cu parul si il indreapta super repede si bineee. Partea faina e ca ramane lucios si hidratat, cel putin eu asa il simt. Noua tehnologie cu aburi e super inventie, daca ma intrebi pe mine. Big, big recommend. 

Pila electrica pentru unghii e un produs pe care l-am descoperit tocmai acum, recunosc. Imi usureaza munca, ce-i drept - e simplu tare de folosit. Vine la pachet cu mai multe rezerve si este recomandata in special pentru persoanele care isi fac unghiile cu gel sau cu oja semi. Din experienta mea va zic ca ajuta mult sa iti pastrezi unghiile sanatoase, oferindu-le acel luciu natural pe care il pierzi in timp de la gel sau oje.

Gelul de curatare de la Bioderma eu l-am mai folosit si in trecut si e unul dintre preferate, bland cu pielea, curata tenul si il pregateste pentru urmatorii pasi.

Crema de curatare de la Foreo e primul produs pe care eu il testez de la acest brand, revin cu impresii pe parcurs. 

Toate cele enumerate mai sus sunt disponibile pe site, dar partea faina e ca voi le puteti achizitiona cu o reducere de 10% daca folositi codul de mai jos:

 SIMONA10 (valabil la orice comanda si pentru orice produs de pe site)

Spor la shopping!

Pagina de Instagram: @softcareshop
https://www.instagram.com/softcareshop/


You Might Also Like