bonprix,

O rochie midi superba de pe Bonprix

05:28:00 Descude 0 Comments



 Noul sezon se afla chiar inaintea noastra si este timpul sa ne pregatim dulapurile pentru draga si mult asteptata primavara. Dar ce este in trend acum? Iată ca va fac eu o scurta prezentare a tinutei pe care o port astazi si va spun si de ce cred eu ca merita sa luati in calcul sfaturile mele:


1. Culorile indraznete

E bine sa va pregatiti din timp, pentru ca primavara aceasta va fi indrazneata. Iar Pantone a decis ca galbenul va fi mare vedeta in 2021. Nu e cu suparare, ador aceasta nuanta si mi-am gasit pe Bonprix o rochie fix pe gustul meu. Midi, cu volane in partea de jos si cu maneci bufante. E iubire mare intre noi. 

Daca preferati totusi nuante mai subtile, mergeti spre nuante de gri sau nude-uri.




2. Printuri, texturi si materiale

Ati ghicit, este sezonul printurilor si daca nu aveti nimic inca in garderoba, acum e timpul. Iar ca si materiale, as merge pe tricotaje subtiri cum e aceasta rochie, catifea sau piele intoarsa si va dau exemplu din tinuta - cizmele mele. 

Ar mai fi multe de zis, dar am vrut sa va povestesc pe scurt ce mi-a atras mie atentia. Deasemenea, nu am vrut sa ma indepartez foarte tare de tinuta pe care o port.




 Pe langa aceasta rochie superbisima, veti gasi multe alte modele daca dati un search pe site la sectiunea Rochii pe Bonprix

Revin cat de repede cu un nou item de pe acelasi magazin online drag mie in articolul urmator.


Numai bine,

A voastra Descude!

You Might Also Like