compleu negru,

Geaca din denim si pantaloni lejeri | FemmeLuxe

05:04:00 Descude 0 Comments

 


Mă plâng că iarna durează prea mult în fiecare an, dar nici măcar nu pot nega magia acelui sentiment când temperaturile scad. Deși febra tolanitului pe canapea se va risipi în cele din urmă, pentru moment este bine să ai un motiv să te relaxezi și să fii confortabil în loc te gandesti in fiecare secundă ca vrei afară, cum se intampla cand e soare si frumos.

Ora ceaiului in pantaloni lejeri 
Băuturile calde sunt fără îndoială unul dintre lucrurile mele preferate în ceea ce privește vremea mai rece și, de vreme ce cafeaua pare să-mi stârneasca anxietatea atunci cand o beau, am tendința să rămân la ceai. De cele mai multe ori ma veti gasi in imbracaminte confortabila in momentele astea. Veti gasi pe FemmeLuxe multe modele in sectiunea Trousers.

Imbracaminte confortabila 

Lucrand mai mult de acasa, imi ofera oportunitatea de a purta pijamale toata ziua si, desi imi pare ca daca esti imbracat si aranjat in general duce la o mai mare productivitate, cateodata sunt acele zile in care vreau doar sa ma simt confortabil!

Insa atunci cand e de iesit in oras, situatia se schimba la 180 grade. Imi plac hainele elegante, recunosc. Asa ca mi-am luat un compleu format din bluza si o fusta mini, negre ambele.

Daca si voua va plac haine inchise la culoare, va las link catre Black Lace Bodysuit.
Si daca e sa ne gandim la sezonul cald, ca tot e atat de aproape, vreau sa va arat doua geci din denim, modelul cropped. Mi-am ales doua identice in culori diferite, alb si negru. Sunt tare simpatice si lucrate frumos. 
Ar merge cu o pereche de jeans, ce spuneti? Sau poate Corset Dress?
You Might Also Like