animal print,

S-a deschis KiK în Botoșani

04:47:00 Descude 0 Comments






Pentru lansarea noului magazin KiK și pentru că a fost o ocazie superbă de a vedea orașul pentru prima oară, zilele trecute mi-am împachetat lucrurile și am plecat spre Botoșani. În ciuda vremii mohorâte, m-am simțit minunat, am făcut cunoștință cu oameni noi și am descoperit un Botoșani curat și îngrijit, atât cât am avut ocazia să vizitez în zona centrală. 


Și pentru că magazinul este plin de articole la prețuri super faine, nu am plecat cu mâna goală. Nu mi-a luat mult să-mi construiesc nu una, ci două ținute, și una dintre ele va apărea azi pe blog. Și ca să înțelegeți despre ce vorbesc, sarafanul din denim a costat 5 lei (l-am găsit la secțiunea de reduceri), iar cămașa cu animal print a fost aproximativ 40 lei. 









Ideea este că oricine își poate achiziționa o ținută completă în prețul de 150 lei, raportul calitate-preț fiind unul foarte bun. 

Pe lângă articolele vestimentare, mi-am mai ales și câteva decorațiuni de Crăciun, magazinul având o secțiune plină ochi cu astfel de obiecte, dar și articole decorative pentru casă foarte accesibile ca preț. 

Dacă v-am făcut deja curioși și vreți să le treceți pragul, magazinul KiK este situat la etajul 1 în Uvertura Mall din Botoșani.








Totodata a fost un bun prilej de a mă întâlni cu fetele mele dragi din Iași: Ramona Cervenciuc, Alexandra Dobă și Daniela Macsim, și zic eu că am făcut echipă bună acolo la Botoșani.




Info:

KiK, fondat în 1994 , este unul dintre cei mai mari discounteri de modă din Germania, ce deține o rețea vastă de magazine la nivel european. KiK este un pionier în domeniul companiilor discount de haine.


Produse: KiK este o destinație pentru întreaga familie. Oferta de produse a brandului este reprezentată în proporție de 70% de segmentul de textile (bărbați, femei, copii, supersize -  Colecțiile conțin produse basic de îmbrăcăminte, cum ar fi cămăși, pantaloni, paltoane, fuste și lenjerie de corp. Compania lansează cu regularitate noi colecții în funcție de cele mai recente tendințe.), fiind completată de alte articole non-food, precum cadouri, accesorii, decorațiuni (focus decoratiuni pentru Crăciun – cadouri pentru cei dragi de Crăciun_, jucării și articole de papetărie.


Dacă aveți ocazia, nu ezitați să-i vizitați, veți fi surprinși!

Cu drag,
Simona 







You Might Also Like