beauty blogger,

Primii pași conteaza. Titania

07:11:00 Descude 0 Comments

Dacă închid ochii și încerc să îmi imaginez cum arătau primii mei pași și cine mă călăuzea acum aproape 29 ani, mă gândesc că îmi erau alături părinții și bunica mea.
Însă de-alungul anilor aproape zi de zi am cunoscut oameni care m-au inspirat și m-au ajutat să fac primii pași în viață într-un fel sau altul la un momentdat.

Desigur, numărul de oameni care m-a inspirat în toți anii ăștia e mult prea mare pentru a fi în stare să mă apuc acum să îi enumăr.

Ceea ce știu e că unii dintre acești oameni au avut un impact semnificativ asupra mea, în timp ce alții au trecut prin viața mea pentru zile, ore, sau chiar secunde și apoi nu i-am mai văzut. Cu mulți dintre ei am avut conversații, iar cu unii nu am împărtășit nimic mai mult decat un simplu salut, o strângere de mână sau doar un zâmbet.
Și totuși, toate aceste interacțiuni au reușit să mă inspire în mod egal și să pășesc în lume. Primii pași spre școală, primii pași spre viața de adult, primii pași spre... necunoscut.

#firststepchallenge  
Cam așa a sunat provocarea celor de la Titania, pe care am acceptat-o fără să mă gândesc prea mult.
Odată cu această provocare am primit și un colet plin cu produse pentru picioare, un kit complet l-am numit eu, format din: spray antimicotic, deodorant pentru pantofi, balsam pentru picioare, cremă exfoliantă, cremă pentru călcâie crăpate;Am vrut să încerc produsele Titania încă de când au apărut și în România. Pentru că noi, doamnele, avem tendința de a ne expune picioarele la cele mai grele chinuri: tocuri înalte, încalțăminte incomodă, etc.
Eu una mă știu, merg mult pe jos de când m-a lăsat mașina și călcâiele mele au de suferit, vizibil zic (aspre, pe alocuri chiar crăpate).

M-am bucurat evident la vederea produselor primite și le-am pus la treaba imediat. Tot ceea ce am făcut zilnic a fost să îmi înmoi puțin picioarele în apă călduță și puțină sare de baie pentru relaxare, apoi să aplic pe rând produsele (în fiecare zi o alta cremă - azi balsamul pentru picioare, maine crema exfoliantă și tot așa) și am așteptat rezultatele. În cinci zile, picioarele mele arătau grozav.

Cu spray-urile treaba stă așa...  
Pe cel antimicotic îl aplic deobicei seara înainte să mă bag în pat, miroase bine de tot și îmi reîmprospătează tălpile. Love it.
Deodorantul îmi place să îl folosesc inainte să mă încalț, câteva pufuri direct în încălțăminte și mă binedispun instant. Asta pentru că miroase excelent, evident.


You Might Also Like