amiclubwear,

Summer afternoon | Outfit

07:00:00 Descude 0 CommentsMă bucur cât mai pot de aceste zile leneșe de vară, recuperez din ultimele luni agitate și aștept cu nerăbdare toate lucruri mari care stau în fața mea. Nu vorbesc doar despre sosirea toamnei, ci și de planurile viitoare și câteva chestiuni private. Chiar ar trebui să mă bucur de câteva zile libere, să încetinsec ritmul alert din fiecare zi și să reflectez asupra tuturor lucruri care s-au întâmplat până acum. Sunt mai mult decât recunoscătoare pentru toată susținerea voastră și sper să fiu în măsură să vă inspir în fiecare zi.Referitor la ținută, e ceea ce aș purta eu în orice zi obișnuită. Îmi place să adaug ținutelor un aer elegant chiar și într-o zi banală, prin purtarea unui accesoriu deocheat, tocuri micuțe sau ruj roșu. 
Cred că e important să nu exageram și să nu le purtăm pe toate dintr-o dată, dar apoi, din nou cred că e întotdeauna mai bine să fii over dressed, decât under dressed. În fond, nu știi niciodată cu cine te poți întâlni, hi hi :)

Când am comandat cămașa asta, nu mă așteptam la nimic special - doar o altă opțiune pentru ținutele de zi cu zi. De fapt s-a dovedit a fi minunată, în primul rând e confecționată dintr-un material foarte fin, în al doilea rând are aspectul acela victorian, care îmi place mie mult. Și în al treilea rând, merge bine cu pantofi sport sau espadrile, dar deasemenea, cu pantofi cu toc înalt.

O găsiți în sectiunea Bluze și tricouri pe Bonprix și într-o frumoasă nuanță de roz pudrat!Până în vara aceasta, mărturisesc, nu eram mare fan al încălțămintei cu platformă. Dar anul acesta mi-am schimbat părerea - aceste sandale pot arăta destul de grațios, foarte potrivite pentru rochiile de vară și sarafane și, desigur, mult mai confortabile.Outfit format din:

Bonprix ✿ Cămașă
Dresslink ✿ Jeansi 
Amiclubwear  Sandale
You Might Also Like