bonprix,

Camasa alba, sandale argintii. Toate de pe Bonprix

01:35:00 Descude 0 Comments



    





Am un întreg dulap ticsit de haine negre și aș purta negru aproape în fiecare zi, peste tot în restul anului, dar atunci când vine vara, am tendința de a schimba negrul cu alb. Toate piesele albe sunt extrem de atrăgătoare pentru mine vară după vară, an după an. Nimic nu se simte la fel de curat si proaspăt ca o cămașă albă sau rochie midi pe lângă picioarele goale, proaspăt bronzate.
Acum probabil te întrebi unde îmi sunt picioarele bronzate, dar din moment ce nu se va întâmpla asta niciodată ( țineți cont că abia am venit din vacanță ), m-am oprit din visat și am decis să mă bucur de mini pantalonii scurți ignorând complet acest aspect :D









 Destul de recent, oamenii minunaÈ›i din spatele magazinului online Bonprix mi-au trimis un colet cu aceste sandale care sunt, È™i o spun cât se poate de sincer, mult mai comode decât majoritatea altor pantofi ai mei cu talpă joasă. Prin urmare, sunt perfecte pentru muncă È™i zilele casual, ca acestea!
Nu-i aÈ™a că sunt superbe? 
Le-am găsit în categoria Sandale, alături de multe alte modele la fel de frumoase!

La fel de minunată este È™i această cămașă albă pe care am primit-o în acelaÈ™i colet. E un model după care râvneam de ceva ani È™i chiar nu aveam nimic asemănător. Este confecÈ›ionată dintr-un material super-moale, iar croiala o face să cadă frumos pe langă corp. 
Alte zeci de modele atrăgătoare găsiți în secțiunea Cămăși

Apropo de Bonprix, e prima mea comandă de pe acest site È™i din sursă sigură È™tiam că mărimile nu prea corespund. Sfatul pe care l-am primit a fost să-mi iau cu o mărime mai mică, È™i aÈ™a am È™i făcut. Spre norocul meu, se pare că tot ce mi-am ales s-a potrivit. BTW, chestia cu mărimile e valabilă doar pentru haine, la încălțăminte am ales exact cât port. 

De stiut:
- dacă vă abonați la site, aveți un voucher de 20 lei la prima comanda
- în unele zile transportul este gratuit
- comanda ajunge în aproximativ o săptămână
- returul este gratuit












Outfit format din:

Bershka Tricou negru
Choies  Jeansi scurÈ›i
Bonprix  ☆ Sandale argintii






Cum vă place ținuta mea de azi ?? Ați purta cămașa albă în același mod sau aveți alte idei? Pentru că eu încă mă gândesc la combinații noi! Pe post de rochie, cu o curea în talie... sau cu jeanși și ceva tocuri!

Azi așa, mâine poate altfel!


Love,D





You Might Also Like