bronzer,

Mineral Hygienics. Produse minerale

10:12:00 Descude 0 CommentsDupa ce am citit numeroase review-uri despre Mineral Hygienics, am vrut neaparat sa le incerc si spre norocul meu, am primit spre testare un starter kit format din doua fonduri de ten, o pudra translucenta, un bronzer si o pensula kabuki.Pachetul a ajuns in 4 zile, foarte frumos ambalat.


Cele doua fonduri de ten sunt in nuante diferite, Fairly Light si Light, una din ele fiind o nuanta care mi se potiveste manusa.
Fondul de ten mineral necesita ceva mai mult timp pentru aplicare decat cel lichid, si mult mai multa rabdare. El trebuie aplicat treptat si cu miscari circulare pentru a obtine efectul dorit, dar atunci cand imi doresc un look natural este perfect.Fairy Light
Light
Ambele

Pudra translucenta o folosesc atat peste fondul de ten mineral, cat si peste cel lichid. Tenul devine matasos dupa aplicare, acopera porii in profunzime si matifiaza.

Bronzer-ul imi place enorm, poate fi folosit si ca blush, are o culoare maro cu tenta rosiatica si contine si particule de sclipici care se vad foarte frumos odata aplicat pe ten.


Pensula este geniala, aplica fondul de ten lichid incredibil de frumos.Le puteti cumpara de aici si aveti o reducere de 10% daca folositi cuponul de reducere "descude".

You Might Also Like