balsam de par,

Impresii Lush - guest post -

08:16:00 Descude 0 Comments


Stefania, una dintre castigatoarele concursului Lush pe care l-am organizat recent, mi-a trimis cateva cuvinte despre produsele castigate si impresiile ei.


Am revenit cu parerea mea despre produsele de la Lush, si anume: parfumul solid - The smell of freedom - este un parfum solid, insa daca l-as cumpara... ei bine, nu as face-o pentru ca nu miroase a parfum pe care sa il porti ... miroase a parfum de camera, din pacate :( 

Samponul Cynthia Sylvia Stout este un sampon pentru par rebel, respectiv ondulat (asa cum e al meu),i ntr-adevar face ce zice, da greutate parului, iar acum parul meu ondulat chiar dupa prima spalare e mai mult drept :))
Este un sampon semi lichid de culoare bruna, are un miros intepator putin de la drojdia de bere cred, din care e facut. Daca l-as cumpara din nou... ei bine nu stiu, imi pare ca da totusi prea multa greutate si scade mult volumul, deci recomand fetelor care vor sa aiba parul drept. 

Balsamul de par American Cream este FOARTE bun, miroase de imi vine sa il mananc( a vanilie), mirosul persiste in par si dupa ce se usuca nu mai e asa puternic, face intr-adevar ce spune : descalceste parul, iar eu una am mari probleme cu incalcitul parului pentru ca pe langa ondulat il am si foarte fin\, si da, balsamul l-as lua din nou pentru ca este foarte bun, are o culoare crem deschis si este mai mult cremos .
 Cam asta este parerea mea personala despre aceste 3 produse Lush :)

You Might Also Like