fashion,

Articole de pe Femme Luxe

00:02:00 Descude 0 Comments

 

 Atunci când mare parte din viaÈ›a ta este in Social Media, nu prea poti scăpa. Postezi È™i distribui aproape tot ce faci. Te expui È™i devine parte din rutina. Te obiÈ™nuieÈ™ti sa rămâi conectat tot timpul È™i de cele mai multe ori asta duce la senzaÈ›ie de deconectare în alte aspecte ale vieÈ›ii. Cel puÈ›in, asta este modul în care mă simt uneori. Mă gândesc la ceea ce ar fi viaÈ›a mea daca nu as mai depune atât de multă energie în "brand" meu personal. Apoi, din nou, ma gandesc ca îmi place ceea ce fac, aÈ™a că aleg să ma concentrez pe ceea ce imi face placere si postez stric despre asta!

Bun, ganduri de miercuri. Dar sa va prezint putin si din ultima comanda de pe Femme Luxe. Cea mai nereusita de pana acum, am ales prost ce-i drept si e vina mea, ma gandesc eu. 

Din neatentie am pus in cos o bluza din dantela, crezand ca din outfitul prezentat pe site e vorba despre fusta. Am primit o bluza frumoasa, dar foarte transparenta. Iar materialul... sincer lasa de dorit. Nu as purta-o in nicio circumstanta. As fi optat mai degraba pentru o piesa din categoria Loungewear.






Fusta de ma jos e si ea frumoasa, dar am ales o marime mica. Am mai patit asta cu piesele de pe Femme Luxe si totusi nu ma invat minte. Marimea 6 NU E PENTRU MINE. Buuun, ea frumusica, culoarea imi place mult, dar nu ma incape. Si ajung iar la concluzia ca o rochie ar fi fost o alegere mai inspirata. Vezi categoria Bodycon Dresses.



Ultimul set, format din pantaloni si un crop top e chiar reusit. Imi place culoarea atat de mult si croiala mi se potriveste tare bine. Miniona eu, prefer bluzele scurte si pantalonii cu talie inalta. Si am mai vazut ceva modele la fel de simpatice la Joggers.





Voua ce va place din comanda asta?


You Might Also Like