cod reducere,

Incaltaminte de pe Reverse.ro

06:37:00 Descude 0 Comments

 


Picioarele mele au nevoie cu siguranta de o pauza de la toate tocurile inalte pe care le-am purtat in ultimul timp, aÈ™a că am vrut o pereche de ghete confortabile, sunt alegerea numărul 1 cand sunt cu treburi prin oras, cand călătoresc sau pur È™i simplu cand imi iau timp liber pentru plimbarile mele pline de farmec. 

Mi-a venit la indemana sa comand de pe site-ul Reverse, modele multe si preturi decente. Asa mi-am gasit 3 perechi de incaltamine fooarte faine.


Genul acesta de ghete au fost pe lista mea inca de la începutul acestei ierni, când le-am observat pe Instagram (vorbesc de model si de buzunarasul acela atasat, care by the way, face tot deliciul). Si acum ca au inceput si reducerile, am profitat din plin, hehe. 
Nu am mai putut să spun nu și așa s-au mutat la mine. Culoarea e perfecta, imi place cum vin pe picior si faptul ca au blanita pe interior, de sus pana jos. Chiar le recomand cu drag. Calduroase fara dar si poate si foooarte cool.

Va las link direct catre ele AICI, iar daca vreti si voi sa va innoiti, va las si un cod de reducere pe care sa il folositi cu drag.
Cod reducere: REVERSE10










You Might Also Like