blugi,

Haine confortabile de pe Femme Luxe

05:43:00 Descude 0 Comments




Blog-ul meu nu a fost niciodată genul de jurnal in care sa vorbesc despre toate lucrurile personale sau un loc in care sa ma plang, sa cer ajutor și alte fleacuri în schimb. A fost întotdeauna un loc de joacă pentru gandurile mele și încă mai este. Dar știi, uneori simt ca e nevoie si de detalii putin mai personale, pentru că simt ca oamenii asta vor cu adevărat, iar eu am vrut să fac opusul...
Pentru că, una peste alta, sunt un om fericit in acest moment.
Și vreau sa dau din fericirea mea si oamenilor din jurul meu. Pentru ca este bine să fii un exemplu, nu crezi?

Si un lucru care ma face pe mine fericita este fiecare colet primit de pe Femme Luxe. Tura asta mi-am ales doua tricouri si doua perechi de pantaloni.


Uite fix un tricou asa mi-am ales intr-o alta comanda, dar cu un alt mesaj. Materialul e fin, se simte foarte fain odata imbracat si imi place ca e simplu, asadar poate fi integrat la multe tinute. Multe alte tricouri cu diverse mesaje gasiti in sectiunea T shirts.






Un alt model de tricouri care e acum in trend sunt acelea cu umerii supradimensionati. Cum se purtau odata si mie nu imi placeau deloc. Faceam tot posibilul sa le scot pernutele. Acum uite ca imi plac.
E simplut si are un model in genul unui curcubeu. Colorat.

Si o pereche de jeans absolut superbiiiii... ador ador cum vin in partea de sus, cu talia inalta, iar jos decupati si usor evazati. E un model tare fain si asa mi-e ciuda ca mi-am comandat o marime gresita. Daca ii mai gasesc pe site, o sa imi iau marimea potrivita. Mi-ar parea rau sa nu ii am. Sau as putea sa optez pentru ceva mai comod din sectiunea Joggers. Vedem.



 


O alta pereche de pantaloni tare faina, in nuante de bej pe care imi place sa ii port cu topuri deschise la culoare, acum in sezonul estival. Sunt comozi si asta e marele lor atu, dar sa stiti ca ar merge si cu o camasa alba simpla, pentru un look mai casual.





De-altfel si hainele de casa imi fac cu ochiul, sunt modele colorate sau mai simple, dar arata bine si cred ca sunt si confortabile. Le gasiti in categoria Loungewear.


You Might Also Like