femme luxe,

Articole basic de pe Femme Luxe

07:18:00 Descude 0 Comments
 Mi-am tăiat părul intr-o decizie de moment pentru a face o schimbare. Și credeti-ma, imi place mult. E exact ceea ce aveam nevoie în acest moment - o frizură noua, o culoare noua - pur si simplu ceva diferit.. Un nou eu. Asadar si prin urmare, iata si noul meu rosu aramiu. Nu mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu noul meu look. Întotdeauna am știut că schimbarea este bună. Și dacă te face să te simți mult mai bine, sunt 1000% pentru asta. Deci cred că ceea ce vreau sa spun este sa nu vă fie frică să încercați ceva nou. S-ar putea să vă surprindeți pe voi înșivă.

Pana acum cred ca ati auzit de Femme Luxe. E site-ul cu care colaborez de cateva luni si de data asta mi-am ales 4 piese frumusele si dragute.


Iata un tricou cat se poate de basic. Cuvant inscriptionat chiar pe tricou. Cam cool, nu? Am si varianta pe alb si l-am purtat in combinatia asta (vezi ultima tinuta din postare). Dar daca preferati ceva mai simplu, sapoate chiar ceva mai complex, va las link catre sectiunea cT shirts.Ce m-a atras de data asta e acest set format din tricou si pantaloni de purtaprin casa. E subtirel si din pacate se cam vede prin el. Dar arata bine si cred ca o culoare inchisa, cum ar fi negru ar fi si mai ok. Celelalte nuante si modele noi sunt disponibile in categoria Loungewear.
Imediat am pus in cos si ceva sexy pana nu ma razgandesc. Rochia cu umeri goi si cu snur. E foarte faina rochia asta pentru cine are un corp misto. Eu mai am mult de lucrat la el, dar pentru niste poze merge din cand in cand.

Acesti simpatici pantaloni pe care ii am si pe nude, sunt usor de integrat in tinute si foarte comozi. Ii ador si as mai vrea asa: roz, albi, maro, rosii...stai, toate nuantele daca se poate. In acelasi stil sunt si cei din categoria Joggers.You Might Also Like