allure,

Cadouri de Crăciun care vor aduce îmbrățișări și zâmbete

04:28:00 Descude 0 Comments







Pot să vă întreb cum stați la capitolul pregătiri de Crăciun? 
Pentru că mă gândeam chiar acum la asta și mi s-a părut o idee minunată să mă așez în fața laptop-ului să scriu un articol cu idei de cadouri. Nu suntem chiar în "ultimul moment", dar nici nu mai este mult până la Crăciun, așadar am eu câteva sugestii pentru voi. 

Nimic nu învinge sentimentul de a te trezi în dimineața de Crăciun și a căuta sub brad după cadouri. Acele amintiri ale copilăriei noastre rămân cu noi până astăzi, pur și simplu din cauza bucuriei pe care am simțit-o în fiecare fiecare dimineață de Crăciun.

Așadar, recomandările mele pentru voi:

Jewels are a girl’s best friend. Need I say more?

Dacă veți păși în universul Chic Bijoux, veți descoperi o gamă variată de accesorii și bijuterii. De la broșe cu Moș Crăciun, până la cercei cu fulgi de zăpadă și brățări cu brăduți împodobiți, doamnelor s-ar putea să vi le doriți pe toate pentru voi. 
Toată lumea ar nevoie de puțină magie în viața lor, așa că vă invit să admirați colecția lor de Crăciun în detaliu direct pe site-ul lor.

Mai jos vă prezint minunățiile pe care le dețin:


Broșă brăduțeț cu perlă

Este cea mai frumoasă broșă pe care am avut-o vreodată. De dimensiune măricică, îmi place să o port prinsă de toate puloverele în perioada asta. E de efect și schimbă aspectul unei piese, în plus veți fi complimentate garantat. Eu am primit multe întrebări, chiar și de la voi... pe Instagram.




Imi plac accesoriile personalizate și am ales pentru lănțisorul de mai jos "Descude". Argint placat cu aur, cam așa se prezintă pe site. E finuț și are o lungime potrivită pentru a fi purtat la baza gâtului, fix cam mi l-am imaginat. 



Cercei și brățară Kaballah din argint 925

Pe Instagram și Facebook veți vedea că ofer uneia dintre voi setul cu omuleți de zăpadă. E tare, tare drăgălaș și știu că cineva se va bucura când îl va primi.

Pentru mine am ales setul cu mesaj: BELIEVE IN THE MAGIC OF CHRISTMAS.









PARFUMURILE INFINITE LOVE

Cu puțin timp în urmă am descoperit parfumurile de la Infinite Love, replici după parfumurile foarte cunoscute. Partea faină la aceste parfumuri este că la un preț mic, mic ai parte de parfumurile favorite. Pentru că da, sunt accesibile și foarte variate, deci veți avea de unde alege. Un dar minunat pentru cineva ce iubește să se parfumeze. Gasește tu parfumul potrivit și oferă-l, vei primi îmbrățișări și zâmbete.

Despre primele două parfumuri testate de mine am scris aici, între timp am mai primit K- 200 Maia și K-160 Montpellier, replici după Guerlain Insolance respectiv Chanel Allure.
Ambele sunt parfumuri de zi, potrivite mai degrabă pentru sezonul rece. Nu le-am avut în original, dar le cunosc foarte bine și asemănarea dintre ele este de unu la unu. Așadar, le recomand fără nicio reținere. 









SET Daniel Wellington

Eu personal aleg cadouri mici pentru cei dragi, și caut lucruri utile pentru toată lumea; o eșarfă, un ruj roșu care arată bine pe oricine sau clasicul ceas care va fi purtat ani de zile. Este un accesoriu care rămâne, indiferent de tendințe sau tehnologie, chiar și dacă ești genul care te bazezi pe telefon pentru a verifica ora. 

Este cadoul perfect, unisex, o alegere simplă dar sofisticată, și va trece de asemenea, testul timpului.

Dacă nu ai nicio idee de cadou de Crăciun, atunci asigură-te că ai verificat oferta celor de la Daniel Wellington

Pe site găsești seturi frumoase de cadouri la preț redus + ambalaj gratuit, iar cu ajutorul codului meu poti să mai scazi din preț cu 15%.

Cod: DESCUDExDW










 Sper să găsiți ceva perfect aici, eu pot doar să vă garantez că veți primi niște îmbrățișări bine meritate!

Kisses,
Descude


You Might Also Like