centura lata talie,

Rochie cu buline | Bonprix

10:04:00 Descude 0 Comments






Am contemplat mult È™i bine după ce am primit această rochie ca să fiu sigura dacă vreau sau nu să o păstrez. Chiar am lăsat-o la "marinat" pentru câteva zile È™i când sunt în situaÈ›ia de a mă gândi aÈ™a mult, de obicei ajunge să fie unul dintre obiectele mele preferate din dulap. M-am gândit mult È™i în legătură cu modurile în care aÈ™ putea să o port È™i mi-am găsit inspiraÈ›ia pe Pinterest, si m-am convins rapid că trebuie să o păstrez. Numai bine, È™tiu sigur că va fi o piesă care va fi purtată în diverse combinaÈ›ii. InspiraÈ›ie să am...

Elegantă, confortabilă È™i atât de chic, mă simt de un milion de dolari în această rochie. Poate fi achiziÈ›ionată de pe Bonprix È™i o găsiÈ›i la categoria ROCHII.









Dacă ne îndreptăm privirea puÈ›in mai jos, veÈ›i vedea că port È™osetele cu sandale. ÃŽn mod evident au atras atenÈ›ia È™i au contrastat, transformând outfitul într-un amestec perfect de stiluri. 
Nu sunt doar niÈ™te simple È™osete, È™i dacă veÈ›i ajunge pe contul Simonei, veÈ›i vedea ce mâini iscusite È™i idei faine are. 
Contul ei de Instagram: @simons.boutique

V-am stârnit suficient interesul ca măcar odată să purtați și voi șosetele altfel?








Port: Rochie Bonprix  |  Sandale Amiclubwear  |  Șosete @simons.boutique
Ochelari de soare AICI


Love, D



You Might Also Like