crop top cu print floral,

Cumpără inteligent

04:41:00 Descude 0 Comments




Sunt sfaturi pe care mi le dau în primul rând mie, dar pe care le împărtășesc și cu voi:

1. ALEGE întelept

Nu te lăsa intimidată prea mult de tendințe. Ar putea suna a clișeu, dar încearcă să îți asculți inima. Funcționează mereu. Geanta aia pe care toată lumea pare să o aibă, ar putea fi ceea ce îți dorești, dar se potrivește cu adevărat cu personalitatea ta? Îți face inima să tresară de bucurie? Dacă răspunsul este nu, s-ar putea să știi exact ce ai de făcut.

2. Ia-ți timp...

Un alt lucru important: nu cheltui niciodată mai mult decat îți permiți! Nu ai bani de Gucci sau Chanel? Şi ce dacă? Nu ai nevoie de o geantă de lux sau mai-știu-eu-ce pentru a fi elegantă sau mai apreciată! 

Și totuși dacă nu poți trăi fără un anumit lucru, fie el articol vestimentar sau accesoriu: economisește și pune bani deoparte lunar. Mănâncă mai rar în oraș și gătește mai mult acasă. 
Un alt sfat: mai vinde din hainele pe care nu le porți, acum cu nebunia site-urilor de profil (Olx, Okazii, etc) e foarte simplu. Eu fac asta destul de des. Uneori este nevoie de timp, dar în final te vei simți mult mai bine că ai făcut asta, decât să te îngropi în datorii.










Port: Pantofi Amiclubwear  |  Top cu flori AICI |  Pantaloni AICI


ANUNȚ MICUȚ

De astăzi, pe site-ul Melkior veți găsi un scurt interviu în care am răspuns unor întrebări ceva mai personale.







Love, D

You Might Also Like