bretele,

Cum ne îmbrăcăm când mergem la picnic?

05:04:00 Descude 0 Comments





Picnic

Înconjurată de natură și departe de agitația vieții de zi cu zi este probabil unul dintre cele mai bune lucruri pe care le pot face pentru mine pentru a mă reîncărca cu energie - și asta este exact ceea ce am făcut în weekend-ul trecut. Câteva ore de relaxare în afara orașului au fost suficiente, iar pentru acest picnic am optat pentru un look foarte confortabil: top cu bretele, o fustă puțin peste genunchi (ceva ce eu de obicei nu prea port, dar care mi-a plăcut muuult), pălărie și un colier mai elegant de care mama ar prinde drag cu siguranță și pe care i-ar plăcea să îl aibă în caseta ei cu bijuterii. 
Și ia uite cum deja știu ce îi voi face cadou cu următoarea ocazie. Mult mai potrivit decât un buchet de flori, colierul îl poate păstra pentru totdeauna. Îl găsiți pe Happiness Boutique.














Port: Top  AICI  |  Fustă ✈ AICI  |  Pălărie  AICI  |  Colier ✈ Happiness Boutique

Un combo simplu cu negru și alb nu dă greș niciodată, iar acest look te face cu siguranță să te simți instantaneu aranjată, fără prea mult efort!

Am și pentru voi un cod de reducere de 10% pe care îl puteți folosi în perioada 16 mai - 16 iunie la comenzi de peste 19 EUR pe Happiness Boutique.

COD DE REDUCERE: descude




Love, D

You Might Also Like