beauty,

Nuante de albastru

05:29:00 Descude 0 Comments




Nuantele de albastru au fost întotdeauna în viața mea. Poate că am simțit întotdeauna acel sentiment de rebeliune purtându-l. Albastru pentru băieți și roz pentru fete. Crescând, mi-au placut verde si indigo, până când am decis să mă reintorc în favoarea albastrului și să găsesc un echilibru între masculin și feminin. Big rebel, huh?
De-a lungul drumului, m-am indragostit mai mult de nuantele de albastru deschis, de denimurile prespalate si le-am purtat cu mândrie. Chiar și uniforma mea de scoala a fost albastru cu alb (stim cu totii modelul clasic), ceea ce pentru mine a fost perfect.

Gusturile mele rar se schimba foarte mult. Am o paletă setată pe care o păstrez și nu ma indepartez foarte tare de asta. Cunosc culorile care mi se potrivesc, dar cel mai important, stiu ce mă face să mă simt încrezătoare.
 Åži tu? Mi-ar plăcea să È™tiu ce culoare este pentru tine!

Paltonul din imagini il gasiti pe Metisu.com, dand click aici.







ViaÈ›a unei femei nu este făcută pentru genti mici. O viață plină de aventuri necesită spaÈ›iul său si implicit o geantă de mână versatilă È™i spaÈ›ioasă. Pentru a îmbrățiÈ™a încrederea È™i dinamismul, avem nevoie de o geantă pentru fiecare eventualitate, capabilă să găzduiască toate elementele esenÈ›iale, fără a arăta ca un curcan umplut. Laptop, alimente, agenda, etc - avem nevoie de tot. Si nici măcar nu glumesc.


Geanta pe care o port in tinuta de azi este de pe Tiara Concept Store si daca va grabiti putin, o prindeti la reducere. Este incapatoare, este practica si foarte frumoasa.











You Might Also Like