fashion blogger iasi,

Praf de stele

11:08:00 Descude 0 Comments





ViaÈ›a nu este întotdeauna cum o planificăm, iar până acum această vară a fost stresantă, instabilă, plină de activități nu tocmai pe gustul meu È™i cu o listă de sarcini aparent fără un sfârÈ™it. DeÈ™i au existat multe momente pastelate, au fost È™i zile întunecate È™i acoperite de nori. ÃŽncep să recunosc că viaÈ›a, chiar È™i în timpul sezonului meu favorit, este plină de întreg spectrul de culori, cu un curcubeu de suiÈ™uri È™i coborâșuri, È™i deÈ™i poate părea stresant atunci când lucrurile nu sunt la fel de uÈ™oare, încerc să învăț să fiu prezentă Ã®n fiecare moment, indiferent dacă este roz sau galben sau întunecat, sau chiar indigo-ul ăla descurajant.







Și totuÈ™i cred că subconÈ™tientul meu încearcă să dea strălucire acestor zile plictisitoare din viaÈ›a mea. Oricum ar fi, nu mă plâng. O fată are nevoie de ceva glitter Ã®n viaÈ›a ei din când în când.
Am purtat rochia asta aurie - with some extra sparkle, of course - la nunta unui prieten acum câteva seri È™i s-a dovedit alegerea perfectă.





You Might Also Like