blogger,

Printul floral si reguli de purtare

09:20:00 Descude 0 CommentsPrinturile florale sunt vaste și nedefinite. Flori mici sau mari, distanțate sau apropiate, cu sau fără frunze, și în ce paletă de culori?! 
Opțiunile sunt litelarmente infinite.

Luați în considerare că florile mai mari sunt mai pline de farmec pentru un corp minuscul. Modelele florale supradimensionate pot adăuga câteva kilograme în plus, prin urmare, nu sunt recomandate pentru femeile cu forme.
Totuși, dacă nu sunteți sigure de print, încercați să rupeți modelul cu o centură sau cu o eșarfă într-o singură culoare.
Indiferent dacă alegeți o piesă cu flori mici sau mari, țineți cont că accesoriile sunt pivotul ținutei voastre. O rochie florală de orice culoare este cel mai bine accesorizată cu piese care sunt delicate, subtile și simple. O piesă de bijuterie poate distrage atenția de la rochie și se ciocnește cu tonurile mai îndrăznețe. Este mai bine să optați pentru cercei simpli, un lanț subțire cu un pandantiv sau medalion mic și delicat și o brățară subțire. Regula principală, după cum bine v-ați dat seama, este less is more. Păstrați-vă bijuteriile simple, puțin tradiționale și clasice.

Outfit format din: 

Zaful  Rochie 
( Rochia nu mai este pe stoc, pentru modele asemănătoare, click aici
Twinkledeals   Ochelari de soare
Amiclubwear   Sandale

You Might Also Like