acid hialuronic,

Ingrijire cu Herbagen. Crema de fata si balsam de buze

01:22:00 Descude 0 Comments





Skin care - subiectul meu favorit, se pare! Sunt atât de fericită să continui colaborarea cu Herbagen, din moment ce ador produsele lor È™i am ocazia să le testez intens. Am recomandat aceste produse înainte, È™i o fac incontinuare, pentru că se potrivesc pielii mele È™i È™tiu că nu sunt singura care apreciază produsele lor. 
De data aceasta vreau să subliniez că am primit doua produse fantastice: Crema de față cu SPF 30 cu filtre minerale și ulei de argan BIO și Filler lips cu acid hialuronic și atellocolagen. Cu efect de mărire, hi hi!





 Crema de zi este excelentă, o folosesc atât dimineaÈ›a, cât È™i în orice alt moment al zilei înainte de machiaj, fiind o bună bază pentru fondul de ten. Un pic ici, un pic colo, ori de câte ori este nevoie. Un produs minunat ce îmi face viaÈ›a mai uÈ™oară datorită SPF-ului mare care mă asigură că pot să mă relaxez È™i să mă bucur de soare în condiÈ›ii de siguranță. Un alt lucru care mi se pare a fi important este că vine într-un recipient dotat cu pompiță, făcându-l astfel mult mai igienic. 
Această cremă este foarte uÈ™oară, non grasă È™i intră foarte repede în piele, fără să lase acea peliculă albă cu care ne-am obiÈ™nuit deja când vine vorba de produsele cu SPF. 

Ceea ce-mi place mult la acest produs e că miroase ceresc, se absoarbe foarte repede, lăsând însă sentimentul de piele hidratată și netedă.




Și acum, înapoi la balsamul de buze. Proprietățile sale de hidratare parcă nu sunt de pe această planetă, face exact ceea ce spune, È™i din momentul în care am început să folosesc acest produs, nu am mai avut niciodată buzele crăpate, aÈ™a cum mi se întâmpla de multe ori înainte. Datorită efectului de mărire ( despre care vom vorbi imediat ), îl aplic doar înainte de a ieÈ™i din casă, când È™tiu sigur că voi folosi un gloss sau un ruj,  Ã®n restul timpului, aplic un balsam obiÈ™nuit. 

Ca È™i crema de față, balsamul de buze vine într-un recipient cu pompiță, contine 95% ingrediente de origine naturală È™i datorita ingredientelor din compozitie ( acid hialuronic, konjac glucomannan, atelocolagen si condroitina marina ), buzele își cresc volumul cam la o oră după aplicare. Efectul este subtil, dar plăcut È™i nici vorbă de acea senzaÈ›ie de strângere sau înÈ›epături  specifice produselor cu efect de mărire a buzelor. Odată aplicat, uiÈ›i că este acolo È™i asta îl face un produs după care întinzi mâna cu plăcere.

Îl găsiți aici!

Acest produs este în prezent o parte importantă a ritualului meu de îngrijire și mă bucur că am avut ocazia să îl încerc. Pentru asta, multumesc echipei Herbagen și Marei pentru susținere și pentru gest!





Știu că nu sunt singura care este încântată de aceste noi produse și aș fi curioasă să aflu ce produse marca Herbagen ați încercat și v-au placut?



You Might Also Like