blogger,

When I wear White | Rochia albă de vară

08:03:00 Descude 0 Comments


O rochie. Albă. The classic of classics. Cu excepția faptului că acest model, prin tăieturile sale, m-a făcut să cred că mi s-ar potrivi.
Știti cum noi oamenii mereu ne dorim ce e mai bun pe lume? Tone de prieteni. Dragoste adevărată. Numai câștiguri și nici o durere. Nu, e foarte posibil. Pe Jupiter poate, sau Marte. Am auzit că pe Lună ar putea fi o opțiune. Dar ce ne facem dacă trăim pe Pământ? Ehh, nu facem nimic. Cât de plictisitoare ar fi viața dacă le-am avea pe toate?
Câte un pic din fiecare și parcă e o altă poveste. Și în cazul în care credeați că vorbesc despre ceva profund, nicidecum, e înca vorba despre modă...despre rochia albă din poze.O rochie aparent draguță, dar care ascunde un secret pe dedesupt. O fustă albă pe post de minijupă, altfel cum aș putea s-o port? E exagerat de transparentă și fără nicio ținută. Visam la rochia de pe site. Am primit în schimb o rochie subțire de plajă. Nu m-am supărat că mi-au trimis o chestie aparent inutilă, revin la vorbele din primul paragraf. Îmi pun mintea la contribuție și o voi modifica după bunul plac. Puțina imaginație!


Am purtat:Rochie |  ZNU
Sandale  |  AICI( Similare )

 Sper că a fost doar o întâmplare și nu toate hăinuțele de pe site sunt așa, nepurtabile. Voi mai colabora cu ZNU pe viitor, în cazul în care ei vor mai dori și vă voi povesti și vouă pe blog.

Mi-au plăcut cele de mai jos: 

Click AICI către siteClick AICI către site
Click AICI către site


Love,D
You Might Also Like