all black,

It's Christmas time! Can you FEEL it?

02:52:00 Descude 0 Comments
 Sarbatorile de iarna sunt feerice si dupa atatia ani, inca ma entuziasmez ca un copil mic la luminite, la vitrinele magazinelor pline ochi de Mos Craciuni, braduti si saniute. E imposibil sa nu intru in spiritul sarbatorilor inca de la inceputul lui Decembrie si e aproape o traditie ca in fiecare an sa vizitam imensul brad din centrul orasului.

Desi era mai bine cand inca credeam in Mos Craciun, sosirea datei de 25 Decembrie e bucurie mare pentru mine si ramane all-in-one o oportunitate de a visa, oferind familiei mele cadouri de care stiu sigur ca se vor bucura.
Craciunul este cu siguranta unul din momentele mele favorite ale anului, ne strangem toti cei dragi, pregatim surprize, umplem casa cu lumini si cantece si desigur, mancare buna. Intotdeauna imi pregatesc cu mare placere zeci de liste, de multe ori cu cateva saptamani in avans si imi place sa le impartasesc cu voi, e modul meu de a va arata ce ma intereseaza in acel moment si deasemenea, poate reusesc sa va inspir si pe voi.
Fusta pe care o port in tinuta de astazi era inclusa intr-un wishlist la un momentdat si multora dintre voi v-a placut atunci.
Desi nu cred ca mai este loc de atata negru in garderoba mea, mi-am comandat-o si acum, dupa ce am purtat-o deja de cateva ori, sunt chiar fericita de achizitia mea.
O astfel de fusta ramane speciala in garderoba mea.SKIRT: LovelyShoes 
BLOUSE: Sammydress
BLAZER: Bershka
BOOTS: Zara


P.S.: V-ati inscris la concurs? Triodeluxe ofera premii pentru doua cititoare! ( Click catre concurs )

 Love,DYou Might Also Like