cadou,

Crema de maini si ulei de baie delicios L'Occitane en Provence

02:34:00 Descude 0 Comments








 Identitatea vizuala a produselor L'Occitane en Provence te face sa te ingropi in universul lor usor retro, iar produsele lor sunt cunoscute de cei mai multi dintre noi pentru inalta lor calitate.
 In spatele acestui nume se afla oameni preocupati si atenti la detalii pentru ca toate femeile sa se simta rasfatate si multumite!






Crema de maini cu unt de shea vine in acelasi tub metalic argintiu ca toate cremele L'Occitane, dar textura este cu siguranta diferita. Cum diferita? Ei bine, aceasta crema este foarte groasa, untoasa. Este de departe cea mai intens hranitoare crema de maini incercata de mine. Si imi place! 
Formula sa cremoasa se scufunda rapid in piele, lasand mainile moi si matasoase.
Iar rezultatul este vizibi, mainile mele sunt reparate si hidratante.





Shower oil L'Occitane en Provence cu ulei de migdale

Conceptul de ulei de dus e nou pentru mine si m-a intrigat de la bun inceput. Textura nu este foarte lichida si nu arata ca un ulei clasic, iar in contact cu pielea se transforma intr-o crema alba. Este un produs foarte diferit de un gel de dus, e o experienta noua si in plus, ni se promite o hidratare reala dupa dus. Confirm, chiar functioneaza. Pielea ramana fina, nu este nevoie de o hidratare suplimentara.
Este un produs exceptional, genul acela pe care trebuie sa il savurezi!


M-au cucerit cu siguranta aceste doua mici produse. Un cadou frumos pentru tine sau oferit cuiva drag!




Love,D

You Might Also Like