anniversary,

De 4 ani alaturi de voi

04:27:00 Descude 0 Comments

 Au trecut patru ani de când am decis sa scriu pe blog. Si ce patru ani minunati au fost. Nu trece o zi în care sa nu ma gandesc ce decizie inspirata a fost!
 La scurt timp dupa ce am creat blog-ul, au fost momente cand intr-adevar nu aveam nici cea mai mica idee ce urmeaza sa fac. Nu cu mult timp dupa, am inceput sa experimentez cate un pic din toate. Chiar daca nu eram atat de buna, au fost pasi catre evolutie. A fost un pic dificil la început pentru ca întotdeauna mi-a fost greu sa ma exprim in scris, mi-e greu chiar si acum. Dar timpul a trecut si lucrurile au început sa functioneze mai bine si pentru mine... si cred ca am totul sub control acum.
 Nu pot descrie cât de fericita sunt ca am crezut în acest hobby. Pentru ca e cel mai tare hobby.

 Intotdeauna mi-am spus ca fac asta pentru mine. E ceva ce-mi place sa fac, chiar daca  uneori mi-am petrecut  ore intregi cu aparatul in mana pentru un rezultat cat mai bun, editand imagini si documentandu-ma pe Internet. Chiar daca e ceva ce am facut pentru mine, impartasesc totul cu voi si o fac cu drag. Cred ca s-a transformat intr-o poveste frumoasa, iar toate comentariile dulci pe care cititorii mi le lasa, ma ung la suflet si nu e nimic mai frumos ca atunci când cineva se inspira din postarile mele, postari pentru care eu acord destul de mult timp. Este fantastic sa vad oameni carora le place munca mea si doresc, la randul lor, ceva ce au vazut pe blogul meu . Zambesc mereu cu gura pana la urechi atunci când mi se multumeste pentru idei, sfaturi si ma bucur enorm ca sunteti inspirate de ceea ce gasiti aici. Au trecut patru ani extraordinar de frumosi si am învatat foarte mult. Este distractiv acum cand ma uit înapoi de unde am început si realizez unde sunt acum, desi exista inca multe pe care vreau si trebuie sa le învat. Pur si simplu nu vreau sa esuez!
 
Patru ani mari! Sa speram la inca patru? 

 

You Might Also Like