all black,

Craciunul acasa!

03:56:00 Descude 0 Comments
Toata saptamana am fost intr-o stare deosebit de festiva si singurul lucru pe care mi l-am dorit de la Mosu' a fost putina zapada. Nu a nins, dar m-am bucurat in schimb de vreme frumoasa si cateva raze timide de soare.
Anul acesta, ca si in toti ceilalti, am ales incantata sa petrec Craciunul acasa. Familia mea e mai risipita acum decat a putut fi vreodata, iar distanta dinte noi este dovada vie ca sarbatorile sunt despre familie. Sarbatorile ar trebui sa ne aduca pe toti impreuna, sa fim inconjurati de iubire si multa voie buna.
Ne vedem rar, eu si sora mea, iar Craciunul e un bun prilej sa stam impreuna.
Ne-am ascuns in interiorul casutei noastre confortabile, am depanat povesti din anii anteriori si ne-am dezvaluit in soapta vise.
 Bunica mea era unul din acele suflete care aducea confort prin simpla prezenta a ei. Dar ea s-a dus. Acum cand ma uit inapoi, momentele petrecute impreuna sunt de nepretuit, iar sarbatorile nu vor mai fi niciodata asa cum au fost.
E inca sarbatoare, iar eu nu vreau sa intristez pe nimeni. In plus, am ramas restanta cu un vechi outfit compus in mare parte din elemente de baza ce compun tinutele mele de iarna. Bluzita e inlocuita deobicei de un pulovaras mai gros. Dar anul asta am stiut dinainte ca voi pune accent pe bluzite simple, cu detalii in partea din spate, iar aceasta se potriveste atat de bine cu ce aveam eu in minte...
Am vrut initial sa o comand pe cea rosie pentru a pastra lucrurile festive. As fi iesit din zona mea de confort totusi!
E o bluzita pretioasa cu taieturi delicate si material finut. O impachetam frumos si asteptam sa vina primavara!
Blouse: LovelyShoes
Skirt: Romwe
Cizme: New YorkerLove,D

You Might Also Like