blog,

Sweet Makeup brushes

05:14:00 Descude 0 CommentsAdor pensulele de machiaj si cred cu tarie ca sunt aproape la fel de importante ca si machiajul in sine. Ele sunt cele care distribuie uniform fondul de ten si permit o aplicare precisa a fardului de ochi.
Imi aduc aminte acum vreo 4 ani in urma cand am inceput sa investesc in pensule, cat de uimita am fost. Nu am avut niciodata pensule scumpe, chiar daca m-au intrigat mereu. M-am multumit cu cele de la Elf, cateva de la Sigma si Ecotools si un buretel Real Techniques.


Desi nu exista niciun motiv pentru un om normal sa aiba nevoie de atatea pensule, am mai primit recent un set si de cand a sosit coletul la usa, le folosesc in fiecare zi si le iubesc pe fiecare in parte.
Dar voi nu aveti nevoie de atatea pensule, credeti-ma! 
Chiar daca toate sunt create pentru un scop specific, o singura pensula poate avea mai multe intrebuintari. Cheia este la voi!
SetulColorShine este format din 8 pensule, 4 pentru ten, 4 pentru machiajul ochilor si un portfard dragut. Practic, contine tot ce aveti nevoie pentru un machiaj complet. Calitatea pensulelor este impecabila, sunt foarte moi si super accesibile.


Pensule pentru ten

De la stanga la dreapta: pensula pentru blush, pensula pentru contouring, pensula de stippling si pensula pentru fond de ten perfecta si pentru aplicarea pudrei.Pensule pentru machiajul ochilor

De jos in sus:  pensula pentru umbre, pensula de blending, pensula pentru detalii, pensula pentru concealer!

La spalare s-au comportat bine, cele pentru fata s-au uscat mai greu, iar singura care a pierdut cateva fire a fost pensula pentru contouring!
Manerele desi albe, inca nu s-au murdarit deloc!
Setul poate fi comandat de pe Milanoo.com!

Love,D

You Might Also Like